HongKongNepali.com, The Next Media

Wednesday
Feb 08th
Home साहित्य गजल- बज्र कुमार राई

गजल- बज्र कुमार राई

E-mail Print PDF
AddThis Social Bookmark Button
जिउँदो यो लाशलाई  ढलाई देउ बरु
चिन्तामा भन्दा चितामा जलाई देउ बरु

न मरीहाल्न सकें न त बाँचेको नै छु
आउ यो भौतिक शरीर बलाई देउ बरु

वर्तमानमा बाटो छैन न भविष्य राम्रो
पलपलको यो लाचारीबाट छलाई देउ बरु

सधैं आँशु पिएर बाँच्नु व्यर्थ हुँदोरहेछ
आउ आँशुमै बिष छरेर चलाई देउ बरु

मेरो सम्पुर्णता तिमी कोसँग मागुँ ममता
भैगो त्यो बहुरुपी माया नलाई देउ बरु

Comments (5)
wauuuuuuuuuuuuuuuuuu........................
1 Sunday, 11 July 2010 21:40
ritu
hoina pida pani kati ho kati....................... maya pani bahu rupi re ?????? hahhahaah sabai kura haru sochai ma bhar par6 ............ plz plzzzzzzzzzzz always think positive hai ... all is well ........ do the best ........ life ma pida nai vayena vane ta jiunu ko k majja vayo ra hagi ....जिउँदो यो लाशलाई ढलाई देउ बरु
चिन्तामा भन्दा चितामा जलाई देउ बरु......... anyway very nice ur gajal ......... long time pa6i gajal padne aabasar dinu vayeko ma thankx a lot ..........
wauuuuuuuuuuu..............
2 Sunday, 11 July 2010 22:04
ritu
khaiiiiiiiiiiiii pida pani kati ho kati ...... ....... maya pani bahurupi re ????? hhahahaha ..... plz plz think positive hai .......... sabai kura haru afno afno sochai ma bhar par6 ......plz .....think the best ... do the best ..... life ma jabo pida pani vayena vanne ta jiunu ko k majja vayo ra hagi ... hahhahahaha ......... anyway .... very nice gajal ........... long time pa6i gajal padne aabasar dinu vayeko ma thankx a lot .......
really i like it hai
3 Monday, 12 July 2010 15:34
shrijana
dai kasto niras ho tapai ta??? j hos gajal ramro chha keep it up न मरीहाल्न सकें न त बाँचेको नै छु आउ यो भौतिक शरीर बलाई देउ बरु wouuuuuuuu
pida nai bhaye pani man paryo
4 Wednesday, 14 July 2010 22:29
nabaraj gurung
bajra sir dherai pachhi ritu ji ra malai gajal bata darshan dinu bhayo khushi lagyo.ritu ji le bhane jasto yo pida pani kati ????ani pida bina ko jindagi ramro hunna ni hoina ra.jasari haddi bina ko sharir kalpana garna sakinna ni hoina ra . hahahahah ramro chha gajal.pragati ko kamana garchhu ma sadhai.
mitho......
5 Thursday, 15 July 2010 11:25
sabina subba
ati gahiro pir le bhariyeko gajal tara ramro6.keep ot up bajra ji

Add your comment

Your name:
Subject:
Comment:
Banner

Latest Entries

मगर सँघ हङकङको माघे सक्रान्ती २०१२

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

Music Archive : सालैजो

Music Archive - Na Birse Timilai (Anju Panta)

Nepali Pop Song : छम छम तिमीले पाउजु बजाउँदा

free counters

(Since April 2009)